Wysłany: 2009-11-09, 20:34 N96 resetuje się przy słuchaniu muzyki, nagrywaniu filmów
Witam
Mam na stole N96 która resetuje się przy słuchaniu muzyki i nagrywaniu filmów. Oprogramowanie zmieniałem, reset symbiana robiłem, dysk formatowałem. Ma ktoś może sprawdzony PM do tego badziewia ? Trochę się boję tu cokolwiek ruszać bo mam złe wspomnienia z tymi telefonami Od poprzedniej sztuki którą miałem dostałem siwych włosów
Wszelkie sugestie mile widziane, a może ktoś już przerabiał problem ?
Boję się trochę, bo pamiętasz Bogdan jak się męczyłem kiedyś z N96 niby miałem backup a nie mogłem zrobić w tym badziewiu SX4 i moje próby postawienia telefonu skończyły się 3 krotnym Rapido_RPL za co musiałem dać 90 zł
Inne modele typu 6500s, N73, N95 bez problemu idzie SX4 w mtboxie, a przy n96 zawsze error był i boję się że jak zaczne grzebać w PM to gdyby sie wywalił obszar simlocka to mi backup znowu nie pomoże ale chyba zaryzykuję tego czystego PM'a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum