Wysłany: 2009-04-01, 16:40 Nokia 6230 Problem z Kamerą i bluetooth
Witam.
Mam telefon jak w temacie.
Nie działa bluetooth, cały czas pisze że wyłączony oraz gdy chcę włączyć kamera pisze że pamięć zapełniona choć jest pusta i się wyłącza kamerka Sad
Byłem w serwisie i instalowali nowy soft (nawet kilka) i nie pomogło.
Nie wiem co zrobić...
Jeden koleś z serwisu powiedział mi że pomóc może full flash czy coś takiego ale muszę podpisać zgodę na to, że się zgadzam bo to może się nie udać i po telefonie całkiem.
Ma ktoś jakieś pomysły???
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.
Po full flashu nie ma prawa się uszkodzić telefon, co do bluetootha jest parę możliwości, sam układ bluetootha, regulator zasilający, jeżeli dobrze pamiętam 2,7v.Natomiast z kamerą bardzo prawdopodobne jest uszkodzenie ukłądu flash usera.
Czyli co mam podpisać zgodę na to coś po czym telefon moze już nie wstać tak?
Ale skoro może nie pomóc dalej tel full coś tam to po co mam go robić jak uszkodzone może być coś innego .
Przecież całkowity flash nic w tym nie pomoże prawda?
Ostatnio zmieniony przez stachu121 2009-04-01, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
studiogsm
Wysłany: 2009-04-06, 18:12
Wymiana flasha uzytkownika zalatwi sprawe, zrobisz to w dobrym serwisie Galerii tez napewno nie masz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum