Wysłany: 2007-06-30, 14:47 Nokia 6230i problem z flashem
Witam
Mam Nokię 6230i, oprogramowanie w wersji 3.88, niestety nie mogę wgrać polskiego języka. Podczas kasowania Mass Memory wyskakuje bł?d po wykonaniu 25 % operacji i telefon zostaje zrestartowany. Używam tornado z hwk. Może macie jakie? pomysły ?? a moze to telefon jest uszkodzony ?
Erasing Mass Memory
Erasing Error: MM_2B_2, Time: 00:10
Process Failed, Repowering Mobile
Wysłany: 2007-06-30, 18:16 Re: Nokia 6230i problem z flashem
Mnemic napisał/a:
Witam
Mam Nokię 6230i, oprogramowanie w wersji 3.88, niestety nie mogę wgrać polskiego języka. Podczas kasowania Mass Memory wyskakuje bł?d po wykonaniu 25 % operacji i telefon zostaje zrestartowany. Używam tornado z hwk. Może macie jakie? pomysły ?? a moze to telefon jest uszkodzony ?
Erasing Mass Memory
Erasing Error: MM_2B_2, Time: 00:10
Process Failed, Repowering Mobile
Z telefonem jest wszystko OK , wgrywasz po prostu nie te pliki co potrzeba
do tego modelu s? dwa rodzaje plików flash E i M jak wybierzesz nie ten co trzeba
bedziesz mial wlasnie ten blad
Wielkie dzięki, faktycznie to był ten problem z plikami, zawsze wgrywałem E i nie zwracałem uwagi że może być co? innego, jeszcze raz dzięki, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum