Jako że to mój pierwszy post to witam wszystkich forumowiczów:)
Mam problem z telefonem samsung u700 mianowicie:
Telefon nie chce się włączyć, jedynie przy wpiętym kablu do kompa świecą się klawisze (wyświetlacz nie) jako ze większość "usterek" wynika z popsucia się taśmy LCD postanowiłem ją wymienić(nieoryginalna) jak się okazało taśma była przerwana prawie całkowicie na pół więc myśle sobie dobra będzie działał:) jednak po wpięciu taśmy telefon po pierwsze nadal się nie włącza po drugie taśma mimo ze ma długość identyczną jak poprzednia mimo ze jest wpięta uniemożliwia całkowite rozwarcie telefonu.
W związku z tym mam pytanie co oprócz taśmy(a może po prostu taśma był już niesprawna) może nie działać w tym telefonie oraz dlaczego telefon nie chce się całkowicie rozłożyc(próbowałem wypiąć i wpiąć na nowo ale nie pomogło, śrubki też żadne nie blokują telefonu)
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum