Wysłany: 2009-05-04, 07:43 Szajsung D900i problem z siecią
Witam, mam taki problem z tym fonikiem: ogólnie jest po przejściach, klientowi dzieciak troszkę sliny wpóścił do fona od strony dolnej, przestała działać klawiaturka nawigacyjna, fon poszedł do serwisu na gwarancję - oczywiście odmowa naprawy gwarancyjnej, no to dał tam komuś i wrócił już z niedziałającą klawiaturką i ciemnym wyświetlaczem. Udało się naprawić klawiaturkę, wymienić złącze taśmy LDC, fon działa poprawnie, jest sieć, ale nie łączy, po wybraniu jakiego kolwiek numeru jest cisza, ale czasem wyświetli 'warunkowo' i łączy, wszystko jak najbardziej działa i tu zgłupłem :( taśma LCD podstawiona (bez sensu bo stara też dobra), soft zmieniony, IMEI ok. brak pomysłów, wszelkie rady milutko widziane
Wysłany: 2009-05-10, 08:01
Nie mam włączonej, ale jak bym miał, to już sieci mieć nie mogę? a po drugie, to skoro piszę, że soft zmieniony, to i robione były wszelkie resety: z poziomu fona jak i z poziomu boxów! a po trzecie, jak wybieram numer, i po jakimś czasie łaczy warunkowo, to w między czasie nie odkrywam numeru Chyba Ci go wyślę i zrobisz mi za 5 PLN
_________________ Pozdrawiam
Fazii
Ostatnio zmieniony przez Fazii 2009-05-10, 08:08, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum