Wysłany: 2007-06-19, 14:25 uparty simlok w samsungu z370
witam kolegów
mam taki problem otóz mam samsunga z370 uparty jest jak nie wiem
próbowałem zrobic go ust jako model z650i i tylko na tym go odczytuje pokazuje ze robi a tak faktycznie nie ,,próbowałem tez na nspro i sytuacjia sie powtarza ma ktos jakis pomysł
Poszukiwanie telfonu UMTS...
Telefon znaleziony!
Wczytywanie danych z telefonu...
IMEI Telefonu: 351978-01-xxxxxxxxxxx
Odblokowuje telefon...
Operacja zakonczona pomyslnie.
Uplynelo (000:03)
szukam czegos darmowego próbowałem tez na multi lecz bez skutecznie
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 174 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2007-06-19, 16:16
www.samflasher.pl Ten model odblokujesz tym programem ZA FREE . O szczegóły pytaj ew. Tomka (Tech-mobil) ale ja robiłem ostatnio i działa perfektnie w odróżnieniu od por?banego UST PROII
Wysłany: 2007-06-19, 17:02
Potarguj się a s?dzę że taniej uda ci się kupić ten program.Warto go mieć choćby dla tych wszystkich fleszy z PL no i unlocka wła?nie takich upartych UMTS'owych samsungów.
juz wczesniej próbowałem sie targowac ale niebardzo chcieli cos opuscic ze dwa miechy temu brałem smti ,pisałem ze z elektrdy serwisanci itp.ale na wiel sie to nie zdało jak ktos ma lepsze chody to mile widziana pomoc
witam zakupiłem samflashera i w zaden sposób nie moge zrobic unloka
tzn tel mi sie komunikuje moge zrobic tzw funkcjie dodatkowe czyli reset ponowny rozruch itp. ale przy opcji wykonaj pokazuje bład portu com ,niewiem jak to ruszyc podobno trzeba miec kabel 2 w jednym który mam usb +com mimo tego nic niemoge zrobic , ani na ust ,nspro ,samfleshesze itp
dlatego prosze o dokładny opis unloka z370 pod samfleshera z góry dzieki
Wysłany: 2007-06-20, 21:43
Ja używam kabla i pudełka jakiegokolwiek z pinoutem stadardowym pod RJ'kę.Podpinasz kabel do RJ'ki w boxie(np. Infinity albo Vygis) i pod USB oczywi?cie bo kabel ma i RJ i USB.Instalujesz stery a COM'a odznaczasz w programie takiego jaki numer masz emulowanego w interfejsie któego używasz.Jedno kliknięcie,kilka sekund i musi pój?ć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum