Trafił mi się dziwny przypoadek a mianowicie D750 - ładowanie - oto krótka historia telefon zalany(wyczyszczony) - ładuje normalnie , naładowuje baterie i wszystko jest ok , ale po całkowitym rozładowaniu bateri na diodzie może sobie ładować się i dwa dni jednak nie podniesie się do opcji ładowania, . - na pocz?tku podejżewałem że nie rozpoznaje bateri bo sytuacja działa się na nieorginalnych bat. jednak po włożeniu orginała sytuacja dokładnie ta sama.
Może kto? spotkał się z tak? usterk? ,
Próby : orginalna bat, podróbka, orginalna ładowarka podróbka wszystko na przemian i bez rezultatu, solucje z franka też w granicach rozs?dku robiłem. Może kto? pomoże na tak? dolegliwo?ć. Przej?cia sprawdzone i nic nie mogę wpa?ć na pomysł co go może boleć
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Martom 2007-06-23, 23:53, w całości zmieniany 2 razy
fyszo
Wysłany: 2007-08-03, 17:22
Moze to ta dioda? Zwarcie linii zasilaj?cej diode i nie zostaje pradu na ładowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum