Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 174 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2007-06-06, 09:14
Wszystko zależy od tego z jak? kwot? pragniesz się rozstać np. przyzwoity Weller z hotem to 4-5tys. PLN... ale można spokojnie kupić NET'a za kilkaset i wystarczy.Zastanowiłbym się nad IR bo to jest przyszło?ć.
ja uzywam skromnaj pt 852 i tez daje rade
proponuje zebys zwrócił uwage na odciaganie oparów to jest bardzo wazne , ja nestety mecze sie bez tej opcji i po dłuzszym lutowaniu staje sie to bardzo uciazliwe
Witam
Proponuje zakup Aoyue HOT AIR, 852 ponieważ to najlepsza stacja, je?li chodzi o cos taniego. Dlatego ze ta stacja jest bezawaryjna ma w sobie mało elektroniki. Mam w serwisie takie 2 szt i działaj? bez zarzutu już pare lat. A kupili?my kiedy? 968 i działała 2 max 3 miesi?ce. A teraz jest tylko używana jako lutownica kolbowa na ciepłe powietrze wcale jej nie wł?czamy, choć jest sprawna, bo dostali?my 2 szt na gwarancji.
Z czasów gdy robiłem HW pracowałem na NET 852++, a teraz mój serwisant ma AOYUE 968 i sobie chwali. Choć ja my?le nad IR + jakiej? dobrej kolbie do ROHS (Weller prawdopodobnie, choć cena... niezła :D)
_________________ "GSM Unlock"
59-100 Polkowice
ul. Gdańska 5-7
0500 798-789
IR to super lutownica. w niej jest przyszło?ć, lecz narazie trzyma sie w cenie je?li kto? będzie kupował z chęci? sie dopisze może lepsza cenne wynegocjujemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum