Wysłany: 2007-06-21, 22:39 D600- komunikacja z kompem
Witam spotkałem do? orginalne zlecenie ostatnio a mianowicie D600 z uszkodzonym LCD (HW) ale klientowi bardzo zależało na kontaktach - i tutaj pojawił się mój problem bo próbowałem wszelkich sposobów ale nijak nie mogłem poł?czyć się z kompem a mianowicie komp wykrywałe telefon ale żaden program nie chciał mi zgrać ksi?żki jakie? sugestie na przyszło?ć - kabelki orginalne i nie , programy od Samsunga i SE różne sposoby
Pozdrawiam
zł?cze , kryształ hmm raczej też - ok bo pod USTPRO normalnie się komunikuje można info waln?ć problem do?ć dziwny gdzyż nie miałem nigdy problemów z taki zleceniem jedyne to ten D600 musiałem odpu?cić chodzi mi bardziej o jaki? model programu które testowali?cie do samsunga bo jak co? to do D900 i wyższych mam orginalny bedzie kto? potrzebowałe to się odzywajcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum