PORTAL
                                   FORUM
                                UPLOAD
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Serwisanci GSM

forum.support-gsm.pl

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Co zrobić z nieuczciwą konkurencją ?
Autor Wiadomość

wisniowy18

Wysłany: 2009-11-25, 21:56   Co zrobić z nieuczciwą konkurencją ?

Witam

Mam problem z nieuczciwą konkurencją do tej pory to olewałem ale coraz bardziej mi to działa na nerwy. My mieliśmy zawsze swoje stawiki za usługi (nie małe) ktoś chciał to robił ktoś nie chciał to nie robił. W maju otworzyła się konkurencja w jednym z hipermarketów mają czynne po 12 godzin na dobe, siedzi tam jakiś 2 mało kumatych stażystów. Ceny zaniżają strasznie jak my za locka z k800 kasujemy 40 zł to oni 20 zł, Simlock z Avilli 50 zł to u nich 25 zł z naprawami HW. Ja powiedziałem trzymajcie ceny chcecie walczyć z nami to walczymy jakością usług, a dziady podsyłają ciągle jakiś marudów którzy wybierają towar pół godziny pozniej mowia ze nie mają gotówki i tylko zejda do bankomatu po czym nie wracają. Wczoraj to już było przegięcie pały na maxa sytuacja wygląda tak:

Przychodzi gościu pyta ile za locka z k800 no to mowimy 40 zł czas jakieś 15 - 20 minut koleś wraca za pol godziny pyta czy zrobiony mowie ze tak a on mi mowi ze slyszał że tam robią za 20 zł i 40 zł to on nie zapłaci 40 zł tylko 30 zł sobie mysle nie zapłacisz 40 zł to nie dostaniesz telefonu trudno zgodziles sie na usluge trzeba placic i tlumacze mu ze mnie nie interesuje kto co za ile robi i ze na brak klientow nie narzekam a on mnie uswiadamia ze przez takie ceny to ja trace klientów, w rezultacie jak się później okazalo zaplacił fałszywymi 50 zł. Jestem pewny ze to jakiś cymbał podesłany przez nich....rece opadaja.

FranekDolas
Administrator

Wysłany: 2009-11-29, 22:16   

Nie Ty jeden masz takie problemy ;) Ja też mam wrzoda pod nosem - robi HW używając tylko chińszczyzny i zaniża ceny o połowę. Nie ma wyjścia trzeba sqrwieli przeczekać .

58-400 Kamienna Gra

ul.Jeleniogórska 2

Odpowiedz do tematu