No ja swojego też jak będę sprzedawał to mam nadzieję że następny właściciel jeszcze z 200 tys śmiało przejedzie na tym silniku co VW to VW nie ma to tamto
Wysłany: 2010-01-31, 15:49 Re: Metody opanowania kaca giganta w serwisie po przewyśmien
arti123 napisał/a:
Fazii napisał/a:
Złoty środek - NIE DOPUSZCZAĆ DO KACA
A co to jest KAC ??
Kod:
Kac (z niem. Katzenjammer) – złe samopoczucie występujące kilka godzin po spożyciu nadmiernej ilości napojów alkoholowych. Etanol zawarty w napojach alkoholowych odpowiada za stan tzw. upojenia alkoholowego. Jego picie zmienia jednak metabolizm organizmu, gdyż jest on wydalany praktycznie w całości w postaci zmienionej. Najczęstszymi dolegliwościami towarzyszącymi kacowi są ból głowy i odwodnienie organizmu.
Co najśmieszniejsze z piątku na sobotę odbierałem znajomych ze studniówki, Kumpel mówi że jest niedopity bo musiał trzymać fason nie chciał zrobić obciachu tej lasce co go zaprosiła i pił tak jak tam licealiści mu polewali o 6 rano zajechaliśmy do niego do domu do Gdańska i odrazu flacha na stół śledzik ogórek gadka szmatka rano o 9 do sklepu po pare piwek i tak do wieczora wieczorem impreza wódki się lało dużo a nas nic nie brało to za bardzo. Dzisiaj wstaję godzina 12 zero kaca, samopoczucie eleganckie a przecież tyle się tego wypiło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum