bociangsm
Wysłany: 2008-08-22, 17:27 Motka W180 jak to scierwo fleshnac
Witam
Trafila do mnie takowa bladz kudłata, smoka pociagnelem smartem, ale mosze jeszcze langa wgrac, mam plik mcu z suportu i chcialbym bardzo go wgrac. Ale, ale nie wiek jak, mam kabel usb podpiety pod kompa i po wcisnieciu write flash pokazuje power on phone. Trzeba instalowac stery pod W180? Jezeli tak, to czy ktos ma ? Ewentualnie jak ktos fleshowal to prosze o rady. Pozdrawiam
Niestety te sterowniki nie pomagaja.
Probowalem juz na rozne sposoby i rozne stery i zawsze dochodze do tego samego momentu ze menedzer urzadzen wykrywa najpierw Motorola USB Device i zaraz zmienia sie na W180 z pytajnikiem i nie ma do W180 nigdzie sterownikow.
Moze ktos podeslac link ze swoimi jak mu chodzi?
besciako
Wysłany: 2008-08-26, 23:40
sorry...my bad
sterowniki podane wyzej sa wporzadku, z tymze musialem je zainstalowac na swiezym win xp, bo nie udalo sie podmienic starych :(
Wysłany: 2008-09-10, 10:48
Ojjj nie wiem, czy zaskoczą, ostatnio temat przerabiałem, dopiero na trzecim kompie zaskoczyło, zainstalował się modem i fony poszły od strzała, nie było na nim instalowane nic do złomoroli, bo to komp do RTV na tym do GSM ni jak nie wchodziło.
* wyjmujemy baterie z telefonu
* podłączamy kabel miniUSB
* wkładamy baterie
* system wykryje nowe urządzenie i poprosi Nas o sterowniki
* recznie wskazujemy jemu sterowniki Locosto Magic Driver
Często bywa tak że w systemie mamy poinstalowanych dużo starych sterowników które gryzą się z obecnymi, najlepiej jest wtedy spróbować na innym komputerze lub odinstalować stare sterowniki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum