Wysłany: 2007-11-23, 12:45
Jak widać nie tylko mnie korci Rozmawiałem z Tomkiem w tej sprawie, ponoć ma być nowa aktualizacja dla motek a sagemy już na donglu, ale więcej powiedzą Marcin i Tomek no i czekamy z utęsknieniem
_________________ Pozdrawiam
Fazii
sonia123
Wysłany: 2007-11-23, 23:35
Fazii napisał/a:
Jak widać nie tylko mnie korci Rozmawiałem z Tomkiem w tej sprawie, ponoć ma być nowa aktualizacja dla motek a sagemy już na donglu, ale więcej powiedzą Marcin i Tomek no i czekamy z utęsknieniem
Witam,
A jak będzie wyglądać polityka cenowa za dongla dla osób, które posiadają w tym momencie licencję?
Ceny kluczy dla user'ów którzy zakupili wcześniej licencję będą oscylowały teoretycznie w granicach poniesionych przez Nas kosztów - także nikt nie będzie pokrzywdzony :-)
Witam
widze , że programik na kluczu jest już w sprzedaży w związku z tym mam pytanie - kiedy i jak można dokupić klucz do programu i jaka procedura ( znudzilo mi sie wożenie laptopa ) i cena ?
Witam
widze , że programik na kluczu jest już w sprzedaży w związku z tym mam pytanie - kiedy i jak można dokupić klucz do programu i jaka procedura ( znudzilo mi sie wożenie laptopa ) i cena ?
pozdr
Witam.
Jeśli wcześniej zakupiłeś aktywację to cena przy wymianie na nowy klucz to 110zł brutto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum