Wysłany: 2007-12-29, 08:57 Program zawiesza się podczas flas. T250i
Witam
Mam taki problem ze program zawiesza sie podczas flashowania T250i
wyskakuje informacja ze program dziala niepoprawnie i zostanie zamkniety. Jesli w tym momencie nie klikne zamknij to tel nadal sie flashuje ale po kilku minutach mam niebieski ekran ;(
Wiec telefon nie zyje - dochodzi do ok 56% i program sie wywala.
Jakieś sugestie ?
Pozdrawiam
AndRe
af.jpg screen AF
Plik ściągnięto 63 raz(y) 63,07 KB
Ostatnio zmieniony przez AndRe 2007-12-29, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
System to windows XP czy Vista ? Błąd programu to raczej nie jest bo zarówno na testach jak i Ci którzy robili do tej pory tą wersją flash nie zgłaszali problemów.
Gość
Wysłany: 2007-12-29, 10:53
XP - juz powylaczalem wszystko
na 2 kompie to samo, zaraz na notebooku sprawdze
Jak problem wystepuje tez na drugim komputerze to sprobuj na predkosci 115200, podobny blad zdarzal mi sie tylko na kiepskim kablu USB przy wiekszej predkosci ale wtedy juz przy samym bootowaniu wyskakiwal blad aplikacji.
Klucz USB do wymiany, gdzieś daje złą odpowiedź i tylko tego to będzie wina w takim wypadku , bo wygląda mi to tylko na to że w pewnym momencie anty-crackerski trik się odpala, odezwij się jutro albo w poniedziałek to podeślę trochę zmodyfikowany program i będzie wiadomo na 100% czy to wina tego że klucz daje złą odpowiedź.
Jak program sam się wyłącza to wyskakuje przy tym okno Dongle error albo jakis komunikat o dongle ?
Hej wyslalem do ciebie maila
P.S. Tak dla sprawdzenia flashowalem ja zwyklym softem AF i bledu nie wywala (oczywiscie na koniec) jakies info o bledzie
A na T250flash - zawsze blad - sprawdzilem na jeszcze jednym kompie (nowy notebook, tym razem z XP) to samo ;(
Pozdrawiam
Andrzej
Gość
Wysłany: 2008-01-15, 20:25
Mam to samo P.S. Tak dla sprawdzenia flashowalem ja zwyklym softem AF i bledu nie wywala (oczywiscie na koniec) jakies info o bledzie telefon trup dalej próbuje fleszowac T250flashexe blad na samym poczatku wystapile problem z aplikacja i zostanie ona zamknieta prosze o pomoc telefon ubity
Pierwszy plik wypakować i wrzucić tam gdzie jest zainstalowany AF uruchomić i załadować flash z pl jako main i jako flex T250i_EROM zmienić tylko końcówkę nazwy na taką jaką chce przy flex i będzie działać Andre już dawno temu postawił tym swojego T250i.
Nowy AF praktycznie na ukończeniu na razie trzeba niestety sobie tym poradzić.
Gość
Wysłany: 2008-01-16, 10:34
WGRALO SIE WSZYSTKO LADNIE PIEKNIE MAIN FLEX TELEFON NIE WLACZA SIE DALEJ PROSZE O SUGESTIE PILNE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum