Wysłany: 2009-08-18, 16:41 Kto poratuje ?? potrzebny układ podświetlania n95
Tak jak w temacie, obszukałem hurtownie i nie mogę znaleźć, może ktoś z was ma w swoich zapasach i odsprzeda, może być wylutowany z trupa jest mi to obojętne potrzebne mi 2 takie układy bo mam 2 telefony z uszkodzonymi tymi scalakami.
LCD Droga na suwałki po części mi jest już znana bo tydzień temu byłem w Mrągowie ale suwałki to jeszcze raz taki kawał, sam napewno się nie skuszę na taką daleką podróż, ale gdyby ktoś jechał przez Malbork to chętnie
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 174 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2009-08-19, 14:50
Co ty pitolisz? Daleko? Zerknij na mapę ile jest z Kamiennej Góry albo Oławy. Scalaki do podświetlenia ma chyba Magboss a jak nie on to Okomski(LCDGSMeu) .Okomski mieszka w Suwałkach
qrwa mi sie pomyliły scalaki myślalem cały czas że za LCD odpowiada N1150 dopiero teraz dokładnie patrzę na schemat takich scalakow to u mnie na pęczki jest wiec jutro od rana zabieram się za robotę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum