Wysłany: 2009-03-17, 16:44 Kupie mikrofon/mikrofony do SE w890
Tak jak w temacie ratuje mnie nawet jedna sztuka a najchętniej łyknął bym ich więcej. Szukałem po hurtowniach ale nic nie znalazłem. Może ktos z was ma z jakiegos podziemia takie mikrofony
No właśnie w tym problem że mikrofon od L6 nie działa w tym modelu, no chyba że ja miałem jakieś wadliwe nie wiem bo były kupowane baaaardzooo daaaawnooo i leżały w magazynku Fisher8 naprowadził mnie na trop żeby spróbować mikrofonu od k550 i takie wczoraj zamówiłem jak przyjdą zobaczymy co z tego będzie
Mikrofon od samsunga E700 + Rezystor próbowałem tej kombinacji niby działa, ale to co mówie słyszę w głośniku prawdopodobnie gdzieś przenika to przez tor w.cz, poza tym jakoś nie lubię takich rozwiązań. Klient potem rozbierze telefon i będzie zonk jak to zobaczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum