Wysłany: 2007-11-15, 13:26 Ot tak
Tyyyyy Wiśniowo - czereśniowy 18 nie przeginaj To, że tino bambino jest jaki jest, to wszyscy wiedzą, ale wielu z nas ,to nie miękkie faje lekarstwo -> olać
Wysłany: 2007-11-16, 10:26
Ale jaja, nawiedzeni na elce nawet w kuble moderują Wisniowo-czereśnowy18 nawet tam dosłał ostrzeżenie Kuźwa, czy już nie ma tam normalnych? Jak trza, to trza, ale, żeby w śmieciach grzebać, to już lekka przesada
Szanowna faziilandio!
@Fazii Jezeli masz jakiś problem to zapraszam na PW i wszystko Ci mogę wyjaśnić co tam Cię boli Zresztą jednak chyba nie, bo jedyny normalny to Ty jesteś na całym tym forum elektrody
@tom Jeżeli jesteś dzieckiem i masz kompleksy to mogę podać namiary na dobrego dziecięcego psychologa bo ja dzieckiem byłem kilkadziesiąt lat temu :|
@FASHIONGSM Proszę nie porównywać mnie do tego małego śmiesznego człowieczka
A na marginesie to ładnie tak obgadywać kogoś na boku?
Witam , najgorsze jest to jak ktos ma duzo do powiedzenia nie znajac sprawy od fundamentu ...ehhh , szkoda ze jedni drugich obsmarowuja zamast zajac sie robotą pozdrawiam
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 174 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: 2008-01-24, 15:55
Panowie kłóćcie się na PW... i nie zachowywać się jak dzieci please... Ja swoją przygodę z elką zakończyłem i jest mi z tym dobrze a u siebie nie chcę takich numerów i gulsonady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum