Zlocik możnaby zorganizować w styczniu ,pytanie tylko ile byłoby chętnych.
To co Sylwek z tym zlotem ? ilu masz chętnych ? Działamy coś bo jestem niedopity po twoich imieninach Normalnie miałem taki dzień do picia że zero kaca nawet
Panowie organizatorzy z Pomorza - podajcie termin i sugerowane miejsce, a ekipa sie ustosunkuje. Jak bedziecie czekac az kazdy powie kiedy mu pasuje a kiedy nie, to nigdy sie razem nie napijecie.
I jeszcze jedno - dajcie od razu link do miejscowki, zeby mozna bylo wstepnie ocenic czy warto dymac te 500 czy 600 kilo.
Beda konkrety, bedzie dyskusja.
Pozdro,
Tom
Z kolegą arkadi0o0 poznaliśmy się ostatnio już osobiście na wizji z organizacją teraz trochę lipa może być bo 20 kwietnia lecę do Niemiec na pół roku, a potem wreszcie otwieram swoją działalność :D
Najlepiej tak - naobiecywac, naobiecywac i spierdolic z kraju. A my tu bedziemy siedziec o suchym pysku jak te osly. Do 20 kwietnia niestety za malo czasu zeby sie ekipa zgrala, wiec nie pozostaje nic innego jak odczekac te pol roku albo odwolac wyjazd
Pozdro,
Tom
No najlepiej spierdolić z kraju w tym kraju podobają mi się 3 rzeczy: Kobiety, jedzenie i alkohol dlatego za pół roku tutaj wracam decyzja ta zapadła szybko, nie wiem czy dobrze robię ale jak nie zaryzykuję to się nie przekonam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum